Material från Språka Mera

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den medföljande manualen finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. De stora tygpåsarna är av hög kvalitet, sydda av vår duktiga sömmerska Nettan. Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
Påse: Lilla Påsen med lägesord

Påse: Lilla Påsen med lägesord

599,00 SEK
Pris exkl moms

Lilla Påsen med lägesord

Med Språka Meras Lilla Påse med lägesord får ni möjlighet att på ett roligt sätt öva på lägesord och räkneord tillsammans med den busiga hunden Tippen. Boken, spelen och leksakerna i Lilla påsen med lägesord erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. Lilla Påsen med lägesord riktar sig till barn i förskoleåldern, och kan användas i t.ex förskolan eller hemmet, både i grupp och individuellt. Lämpar sig särskilt för barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling. I manualen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Teckenbilder för användning av TAKK (tecken som stöd) ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med! Innehåller smådelar och bör därför ej användas av barn under tre års ålder. 

Lilla påsen med lägesord

INNEHÅLL

Manual Lilla Påsen med lägesord

Manual Lilla Påsen med lägesord

Manualen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Påsen med lägesord kan användas. Manualen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Var är Tippen?

Bok: Var är Tippen?

Tippen är busig! Precis när det är matdags springer han och gömmer sig. Vår läsare får hjälpa Tippens mamma att hitta honom genom att lyfta på flikarna. Har han gömt sig under trappan? Eller ligger han under sängen?

Leksak: Tippen

Leksak: Tippen

Liten hund i plast, Tippen är en busig hundvalp som tycker om att gömma sig bakom spisen, under bordet, eller mellan stolarna. Kan du hitta honom?

Leksak: Tippens mamma

Leksak: Tippens mamma

Stor hund i plast. Tippens mamma har fullt upp med att leta efter Tippen, som gömmer sig på olika ställen. Var är han nu? Kanske bredvid spisen, eller i kylskåpet? 

Leksak: Docksåpsmöbler

Leksak: Docksåpsmöbler

Fina dockskåpsmöbler i trä som kan användas som kulisser när hundarna leker kurragömma. 

Spel: Prickiga hundar

Spel: Prickiga hundar

Lär dig att räkna med de prickiga hundarna. Snurra på snurran, hitta en hund med samma antal prickar. Vänd på kortet och se hur många ben du kan lägga till din samling. Den som har flest ben i slutet vinner spelet.

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär