Om Språka Mera

Språka Mera drivs av logopeder som har flerårig erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov i språkförskola, spåkklass, på logopedmottagning och inom barnhabiliteringen. 

Våra produkter riktar sig till barn som behöver hjälp på traven i sin språkutveckling. Med Språka Meras material blir språkträningen systematisk men ändå rolig och lustfylld för både barnet och dig som är vuxen.  

Bland våra kunder finns förskolor, bibliotek, språkotek, lekotek, habiliteringscenter, språkförskolor, språkklasser, särskolor, logopedmottagningar och privatpersoner. Många har upptäckt fördelen med att använda vårt material för att stimulera språkutvecklingen hos flerspråkiga barn eller hos små barn som just har börjat erövra språket. 

Språka Mera-påsarna är tygpåsar av hög kvalitet, sydda av våra duktiga sömmerskor i Småland och Bohuslän. Varje påse är späckad med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna olika språkliga förmågor. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den medföljande manualen finns tips och inspiration, men det är bara din och barnets fantasi som sätter gränserna för övningarna. Språka Mera erbjuder även utbildning.

Som komplement till Språka Mera-påsarna finns apparna Färger och Fordon, Spökbus, Monsterlandet 1 och Monsterlandet 2. Fler appar är under utveckling.  

Delar av materialet är utvecklat med produktionsstöd från Specialpedagogiska Skolmyndigheten. 

 

 

Anna-Karin Arnald
leg. logoped

 

Carolina Rydin
leg. logoped

 

Jenny Christoffersson
leg. logoped

 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär